Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med mat och kaffe på din arbetsplats? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

Please leave this field empty.

Tack för visat intresse!
Vi hör av oss inom 24 timmar.
Hälsningar Convini

Superbowls

Bra råvaror med högt näringsvärde och sötning med bär och frukt istället för socker, är två av framgångsfaktorerna bakom Paulúns produkter. Prova någon av nyheterna Kyckling/Mango” och ”Grönkål/Halloumi” i butik”.

Ladda ner månadens kampanjer här

Chilla med vårt heta tesortiment

I många länder betyder chai helt enkelt te. Hos oss i väst har ordet blivit synonymt för te med kryddblandning. Det går att tillsätta chai-smak till alla tesorter, vanligast är till svart te och rooibos. Det blir också vanligare med grönt chai-te. En typisk chai-kryddning består av kardemumma, kanel och peppar. Det ger en fyllig upplevelse med söt och lång eftersmak.

Ekologisk cola


Simply Cola tillhör Red Bull-familjen även om det inte är en energidryck. Den är något så ovanligt som en cola med ingredienser från 100% naturliga källor: växtextrakt, socker från sockerbetor och frisk alpvatten.Tack vare sin väldigt speciella blandning av ingredienser har Simply Cola en unik smak som inte är för söt. Simply Cola är drycken för dig som föredrar ett ekologiskt cola-alternativ.

Ladda ner månadens kampanjer här

 

Frossa i ingefära

Ingefära är en ört som tidigt användes som läkemedel men idag framförallt används som smaksättning. Medical News Today listar fler fördelar med ingefära, bland annat att ingefära är bra för matsmältningen och för att förebygga förkylningar. Ingefäran stimulerar magen och tarmarna och gör så att produktionen av matsmältningsenzymer stiger och den har dessutom antiinflammatoriska effekter. Så gör gärna till en vana att äta ingefära i någon form så ofta du kan, tex i en smoothie eller koka te med ingefära och citron.

Tips! Gör din egna ingefärashot
Det tar endast 20 min och det blir 1 liter hälsosam ingefäradryck.

200 g färsk ingefära
1 l vatten
½ dl honung
2 st citroner

Riv ingefäran grovt och lägg den i en 1 liter vatten, värm upp. Sila bort ingefäran och blanda i honungen medan det fortfarande är ljummet. Låt det svalna och pressa i citronerna. Sila igen och häll sedan i en flaska som du förvarar i kylskåpet.

Tänk på att effekten minskar om vattnet stiger över 60 grader.

 

Vitaminboost!

Succén Naked Juice började på en strand i Kalifornien 1983. Deras senaste bidrag till vårt välmående är nyheten Blue machine, en B-vitaminladdad juice fylld med blåbär och björnbär. I Convinibutiken hittar du även smaken Green machine, en grön blandning av bland annat äpplen och kiwi.

Ladda ner månadens kampanjer här

Ät smart, behåll skärpan

Fysisk aktivitet är bra för blodsockret. Om det så stannar vid en promenad. Men koncentration på jobbet handlar också om att äta rätt och regelbundet. Frukost, lunch, middag – och två mellanmål. Att känna hunger redan en timme efter att man har ätit innebär att man ätit för lite eller komponerat måltiden fel, säger dietisten Hanna Olvenmark.

 

Sveriges första chiadryck!

Chia är det sydamerikanska superfröet som ger styrka och naturlig energi i form av omega-3, magnesium och järn. Chiadrycken är 100 %  Naturlig, Glutenfri, Laktosfri och Vegansk. Nu finns den i Convini-butiken i goda smaken jordgubb/granatäpple.

app-november2016-chiahumara

Ladda ner månadens kampanjer här

 

GoGreen Veggie!

GoGreen tycker att vegetarisk mat ska vara enkel att tillaga och god att äta och har därför förberett färdigrätter som passar perfekt för dig som är på språng och vill ha ett grönare alternativ. Vi har två vegetariska nyheter i Convini-kylen från GoGreen som just nu är på kampanj. Smaka och njut!

Veggie Beet & Ginger Hotpot
En livlig grönsaksgryta som ruskar om smaksinnet! Het chili och ingefära möter ärtor, knapriga pumpafrön och matiga betor.

Veggie Black Bean Chili – BBQ and pulled soy
Texasinspirerad chilli med tre sorters bönor, pulled soja och sötpotatis i härligt rökig BBQ-sås. Go Greens eget kraftpaket!

app_oktober2016_gogreen
Kampanjen gäller 21 sep – 20 okt 2016

 

Vinnare av Baristaevent på kaffets dag!

I september utlyste vi en tävling bland Convinis kaffekunder där priset var ett Baristaevent på Kaffets dag den 29 september. Vår duktiga barista besöker arbetsplatsen och bjuder på extra proffsigt kaffe dagen till ära. Nu har vår jury utsett den lyckliga vinnaren. Stort grattis till BUFAB i Täby!

Convini_kaffe_27_webb

 

LADDA NER MÅNADENS KAMPANJER!

Ny Convini-månad betyder nya kampanjer. Ladda ner kampanjernas streckkoder här för att kunna utnyttja dem i Convini-butiken. Gäller 21 augusti – 20 september 2016.

Ladda ner kampanjerna här

App_september2016_gronkomeny

Goohdare lunch

God och hälsosam mat lagad från grunden utifrån Operakällarens höga krav och kökschefen Stefano Catenaccis personliga recept. Just nu med en valfri burkdryck 33 cl (ej nocco) för bara 59.90 kr. Kan ett lunchförslag bli mycket godare?

Appkampanj Juni 150ppi_Gooh

Kampanjen gäller 21 maj-20 juni 2016.

Kom ut i vårsolen

Lågintensiv träning har en riktigt god inverkan på vår hälsa, visar en ny studie. 30 minuter ute i friska luften räcker för att göra dig friskare, gladare och i förlängningen mer effektiv på jobbet. Dessutom reducerar gröna områden och natur mängden stresshormoner i kroppen. Så släpp skrivbordet och gör dig själv och kroppen en tjänst ute i vårsolen. Convini löser ju lunchen på 30 minuter.

varsol

Lyxa till testunden!

Whittington betyder te av bästa internationella kvalitet.

Vi toppar nu vårt sortiment med dessa fantastiska pyramidteer; fyra ekologiska i frestande smaker: Nilgiri Blue Mountain Black Tea, Gunpowder Green Tea, Fresh Mint och Caramel Vanilla Rooibos. Och ytterligare två i smakerna: Earl Grey Supreme och Lemon Verbena.

Vilka smaker väljer ni?

whittington_02