Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med mat och kaffe på din arbetsplats? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

Please leave this field empty.

Tack för visat intresse!
Vi hör av oss inom 24 timmar.
Hälsningar Convini

Superbowls

Bra råvaror med högt näringsvärde och sötning med bär och frukt istället för socker, är två av framgångsfaktorerna bakom Paulúns produkter. Prova någon av nyheterna Kyckling/Mango” och ”Grönkål/Halloumi” i butik”.

Ladda ner månadens kampanjer här

Mättande bönor

Sugen på något gott, knaprigt och snabbt? Bönor är ett grönt och naturligt mellanmål bortom Risentas klassiska, gula nötpåsar. Dessutom är bönorna laddade med protein så du håller dig lagom mätt fram till nästa mål.

Ladda ner månadens kampanjer här

Chilla med vårt heta tesortiment

I många länder betyder chai helt enkelt te. Hos oss i väst har ordet blivit synonymt för te med kryddblandning. Det går att tillsätta chai-smak till alla tesorter, vanligast är till svart te och rooibos. Det blir också vanligare med grönt chai-te. En typisk chai-kryddning består av kardemumma, kanel och peppar. Det ger en fyllig upplevelse med söt och lång eftersmak.

Tack för två fantastiska dagar!

Nu är Bellmanstafetten över för i år, tack för två dagar med riktigt bra stämning! Totalt bjöd vi på 14 000 koppar kaffe till alla duktiga löpare och publik.

Hoppas vi ses där nästa år igen 🙂

 

Convini tipsar!

Vår kollega Emelie på inköp tipsar om hennes frukostfavorit – Yoghurtdröm med müsli & honung.

”Jag toppar den med en frukt eller bär från Convinis Fruktlåda = Morgonstund med stort M!”

Missa inte årets stafett!

Med tilläggen Warm Up och After Run ges du nu möjlighet att, i goda vänners lag, ladda inför och fira ordentligt efter den populära Bellmanstafetten. Torsdagen är redan fullsatt, så skynda dig att anmäla dig och dina vänner till onsdagens stafett. Vi ses där! 🙂

Bellmanstafetten.se

Årets kaffeevent!

Coffee Professionals Cup är tävlingen där kontorsbaristor visar sin kaffeexpertis, det tekniska hantverket, sin känsla för smak och därmed lyfter nivån på kaffe på jobbet. Baristorna tävlar om titeln ”Nordens bästa kaffe på jobbet” där också vår Convini-barista Lisen är med och tävlar 🙂

Som besökare får du uppleva massor av inspiration för alla sinnen och det senaste inom kaffevärlden. Eventet är kostnadsfritt för alla besökare så kom förbi och heja på!

Var och när? 
Datum: 28 september
Plats: Friends Arena, Solna

Anmäl dig som besökare här

 

Glad midsommar!

Gott betyg från Samsung

”Vi har varit kunder hos Convini i drygt 4 månader och har både en mat- och kaffelösning. Vår beslutsprocess var ganska snabb där en del var att provsmaka olika kaffesorter och maskiner. Det som avgjorde var kvaliteten och priset och än så länge är vi jättenöjda! Vi får bra service och matbutiken har varit välfylld varje dag.”

– Jan Nord, Facility Manager Samsung

Stolt Silversponsor!

Vi är återigen stolt sponsor av Bellmanstafetten, Sveriges största stafettlöpning med över 20 000 deltagare. Loppet går av stapeln den 23-24 augusti i Kungliga Nationalstadsparken på Norra Djurgården, Stora Skuggan i Stockholm och i år kommer det vara större, bättre och vackrare! Med tilläggen Warm Up och After Run ges du nu möjlighet att, i goda kollegors lag, ladda inför och fira ordentligt efter den populära Bellmanstafetten.

Varje lag består av 5 personer som springer/går 5 km var. Under denna folkfest är Convini självklart med på plats och bjuder på kaffe och vatten. Vem som helst kan sätta ihop ett lag. Gör som vi, anmäl ett eller flera lag med dina kollegor eller vänner. Det kommer att bli den perfekta kickstarten inför hösten! Läs mer och anmäl dig på Bellmanstafetten.se

Anmälan löpteknik

Vårt förra tillfälle blev rejält uppskattat. Nu är det dags igen! Du är välkommen oavsett om du var med sist eller om det är första gången. Den enda förutsättningen är att du vill vidareutveckla din löpning, vilket sker tillsammans med Urban Tribes rutinerade löpcoacher. Efter träningen bjuder vi på en lättare lunch med dryck och kaffe. Först till kvarn gäller och antalet platser är begränsade. Ta chansen och anmäl dig senast den 9 juni. Bjud gärna med en kollega!

Datum: Fredagen den 16 juni
Tid: 11.00 – ca 12.00
Plats: Humlegården (Sturegatan 22, i höjd med Elite Hotel).
Kostnad: Gratis

Anmälan är nu stängd.

Run Proud
Gruppen för dig som vill hitta njutningen i löpningen. Löpteknik, blandas med jogg/tempoökningar och styrka. (45min)

Run Happy
Gruppen för dig som springer, vill inspireras och utforska löpningens mångfald. Utvecklande intervaller blandas med styrkeövningar och löptekniktips. (60min)

Fit2Run
Gruppen för dig som söker allsidig träning. Löpintervaller, styrka, löpskolning och spänst blandas över 4 stationer. (60min)

 

Vi kommer att fotografera på plats i marknadsföringssyfte. Meddela oss om du inte vill medverka på bild.

Vinn startplatser till Tjejmilen!

Du har nu chansen att vinna 2 startplatser till Tjejmilen! Läs mer och var med och tävla på Facebook!

Tjejmilen

Den 2 september 2017 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. För 34:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer. Och för att uppleva något riktigt mäktigt när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft. Välkommen till en dag laddad med energi, glädje och tävlingsnerver.

 

 

Goda nyheter!

Risentas nya bönsnacks och fruktbitar är de perfekta mellanmålen att ta till när blodsockerhalten sjunker och sötsuget sätter in. De innehåller självklart bara naturliga ingredienser, inget tillsatt socker eller onödiga tillsatser. Supergoda är de också, så klart, och 100% klimatkompenserade.

Lycklig vinnare!

Alltid härligt att se sådan glädje 🙂 Grattis än en gång till vinnarna i vår kundundersökning!

plötsligt händer det! tack för vinst av Apple watch @convinisverige – det blir en måndagsdans på det! 🎉🏆💃🏻

Ett inlägg delat av 🇫🇷 Lorraine 🇸🇪 (@lollalo)

Står du på jobbet?

Enligt senaste forskningsrönen rekommenderas att vi står upp minst 2 timmar per dag för att i möjligaste mån förebygga framtida ohälsa. Nedan är tre specifika anledningar till att stå:

  • Belastningen på ryggdiskarna ökar när du sitter.
  • När vi står aktiveras kroppen och förbränningstakten ökar.
  • I upprätt och stående läge minskar mängden skadliga blodfetter och blodsockernivån sjunker. Det skapar bättre förutsättningar för friska kärl och hjärta.

Läs mer här

Lakritsdagen är här!

Den årliga lakritsdagen är här! Kryddan lakrits kommer från Lakritsroten som hör till familjen ärtväxter. Lakritsroten är en buske som har långa rötter (8-10 m långa)  som skördas vart tredje år. Rötterna mals och kokas för att få fram lakritsextrakt. Lakrits kan användas till mycket, till och med i matlagning för att framhäva smakerna, som t ex sötman i köttfärssåsen.

Nedan är tips på några olika lakritsrecept att testa 🙂

Caffé Lakrits

Kladdkaka med lakrits & hallon

Chiapudding med smak av lakrits & hallon

Skagenröra med lakritstouch

Lakritsägg

 

Vinnarna är klara!

Vi vill passa på att tacka för allt engagemang! I vår undersökning som skickades ut i februari så har vi fått in väldigt många bra svar som vi kommer att ta med oss i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Stort tack!

Efter en svår övervägning så har vi till slut valt tre lyckliga vinnare som får varsin Apple Watch Series 2. Vinnarna är: Siri Åbrandt, Lorraine Sauvy och Monika Dahlqvist. Stort grattis! Vinnarna kontaktas via e-post.

Julmys med Convini

Du vet väl att du kan beställa julen till jobbet från oss? Beställ allt från lussebullar & pepparkakor till glögg & julmust. Vi på Convini hjälper er gärna att fixa allt det goda till julmyset. Kontakta vår kundtjänst för full sortiment- och prislista på 0200 33 35 35 / info@convini.se

julen

Träna med kollegorna?

Har du svårt att hinna med träning i vardagen? Utnyttja lunchen genom att planera in ett 30 min pass. Gör det som en gemensam grej – samla ihop några kollegor och gå ut och löpträna, powerwalka eller kanske cykla tillsammans? Eller varför inte cirkelträning på gymmet? Det är alltid lättare & roligare med sällskap 🙂

Se mer detaljerade tips för styrke- & konditionsträning här!

Young woman bicycling in the park during sunset. She is headed towards the sun with her back to the camera. She is wearing casual clothes. Its autumn, the leafs are fallen on the green grass. Magic colors, dramatic sky

2# The Lunch Room

Academic Work ♥ Fotbollslandslaget ♥ Convini

Vi blev jätteglada av att hitta oss själva i lunchrummet i en av Academic Works uppladdningsfilmer inför VM 2016 🙂

Se fler filmer om uppladdningen inför fotbolls-VM 2016