Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med mat och kaffe på din arbetsplats? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

Please leave this field empty.

Tack för visat intresse!
Vi hör av oss inom 24 timmar.
Hälsningar Convini

Stolta finalister i Coffee Professionals Cup 2017!

Vi kan stolt meddela att det nu står klart att vi hjälper våra kunder med bland det bästa kaffet i Norden!

Vår fantastiska event-barista Lisen Gren tog sig hela vägen till final igår i den prestigefulla ”Coffee Professionals Cup 2017” som årligen anordnas av Nestlé. En tävling där kontorsbaristor visar prov på sin kaffeexpertis, det tekniska hantverket och sin känsla för smak och på så vis lyfter nivån på kaffe på jobbet. Lisen knep silvret vilket vi är otroligt stolta över. Vinnaren blev PacsOn. Grattis och hurra, Lisen!

Årets kaffeevent!

Coffee Professionals Cup är tävlingen där kontorsbaristor visar sin kaffeexpertis, det tekniska hantverket, sin känsla för smak och därmed lyfter nivån på kaffe på jobbet. Baristorna tävlar om titeln ”Nordens bästa kaffe på jobbet” där också vår Convini-barista Lisen är med och tävlar 🙂

Som besökare får du uppleva massor av inspiration för alla sinnen och det senaste inom kaffevärlden. Eventet är kostnadsfritt för alla besökare så kom förbi och heja på!

Var och när? 
Datum: 28 september
Plats: Friends Arena, Solna

Anmäl dig som besökare här

 

Perfekt kylt hela vägen!

Våra bilar är unika på marknaden. Dom är specialbyggda för att kunna leverera perfekt kyla oavsett tid på året. Tack vare våra höga kvalitetskrav kan vi garantera en av de säkraste kylkedjorna på marknaden. Hör bara hur våra duktiga tekniker har löst det:

Convinis bilar är indelade i tre avskilda temperaturzoner
– kyl (högst +8), frys (minst -20) och en zon med flexibel temperatur (t ex 12-15) för varor som ej kräver kyla.

Convinis personal följer dessutom noggranna rutiner som bl a innebär att temperaturkontroller görs varje morgon och varje eftermiddag.

Vi växer starkt och tar in partner för fortsatt expansion

Sedan starten 1995 har vi, familjeföretaget Convini ökat stadigt i omsättning, antal anställda och kunder. Idag har bolaget drygt 120 anställda, över 1 400 kundföretag med måltidsbutiker och cafélösningar samt en omsättning på ca 300 miljoner kronor. En omsättning som har mer än fyrdubblats de senaste 10 åren.

Familjen Enqvist, ägare av Convini och AB Max Sievert har träffat en överenskommelse om partnerskap i Convini-koncernen innebärande att AB Max Sievert från den 21 november blivit 30%-ig delägare och partner i Convini Sverige AB med dotterbolaget Convini Kaffe AB.

Läs hela pressmeddelandet här

Perfekt kylt hela vägen!

Har du också läst om företag som transporterar mat i okylda bilar den senaste tiden? Våra bilar är unika på marknaden. Dom är specialbyggda för att kunna leverera perfekt kyla oavsett tid på året. Tack vare våra höga kvalitetskrav kan vi garantera en av de säkraste kylkedjorna på marknaden. Hör bara hur våra duktiga tekniker har löst det:

Convinis bilar är indelade i tre avskilda temperaturzoner
– kyl (högst +8), frys (minst -20) och en zon med flexibel temperatur (t ex 12-15) för varor som ej kräver kyla.

Convinis personal följer dessutom noggranna rutiner som bl a innebär att temperaturkontroller görs varje morgon och varje eftermiddag.

Coolt, inte sant?

convini_landet_24

Chefsdagen

Igår var vi med på Chefsdagen! En väldigt lyckad dag med många trevliga möten och med stort engagemang i vårt Convini-quiz 🙂

chefdagen_eventbilder_webb_12chefdagen_montrar_webb_06chefdagen_eventbilder_webb_15chefdagen_eventbilder_webb_45

Konsten att provsmaka kaffe

Vår egna väldigt duktiga barista kom på tredje plats i Coffee Professionals Cupping Championship  ”Konsten att provsmaka kaffe”. Stort grattis!

Om Coffee Professionals Cupping Championship
Under Coffee Professionals Festival höll Crem International i koppningstävlingen Coffee Professionals Cupping Championship. Alla som besökte eventet hade möjlighet att ställa upp och 60 personer kvalade i tävlingen som avslutades med final på scen med 5 finalister.

30117175556_56a4c11284_h

2# The Lunch Room

Academic Work ♥ Fotbollslandslaget ♥ Convini

Vi blev jätteglada av att hitta oss själva i lunchrummet i en av Academic Works uppladdningsfilmer inför VM 2016 🙂

Se fler filmer om uppladdningen inför fotbolls-VM 2016 

Convini Kaffe i Enterprise Magazine

Läs intervjun med Convini Kaffes VD Jannica Nordström i Enterprise Magazine.

enterprise-magazine-convinikaffe

Favorit i repris

Just nu syns Convini i TV igen. Två olika filmer rullar i TV4 och kanal sju på temat ”Convini – Snart i ett lunchrum nära dig”.

Titta på filmerna här!