Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med mat och kaffe på din arbetsplats? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

Please leave this field empty.

Tack för visat intresse!
Vi hör av oss inom 24 timmar.
Hälsningar Convini

Vårt erbjudande

Convini har ett noggrant urval av varma drycker – kaffe, te, choklad – och allt annat som hör fikapausen eller mötet till. Vi leverarar goda kakor, kex, skorpor, mjölk och allt annat som ni behöver för en trevlig fika på jobbet. Om ni önskar ordnar vi även färska bullar, kakor och festliga tårtor till speciella tillfällen.

Vårt goda kaffe

Möjligheten att börja arbetsdagen med en riktigt god kopp kaffe tycker vi är värdefull. Vi erbjuder därför ett brett sortiment av bönor och malda kaffesorter, där du som kund är i fokus. Tillsammans med en av våra Caféansvariga provar ni ut och tar fram en kaffeupplevelse som faller just ert företag i smaken.

Många goda teer

Te tycker vi är en fantastisk och ofta underskattad dryck. Grönt, rött, vitt, svart – ja, det finns en uppsjö av varianter av denna värmande och hälsobringande dryck som vi tycker är en självklar vän till kaffet. I vårt sortimentsök finner ni en härlig blandning teer.

Cafékänsla

Convinis mål är att skapa en god och välförtjänt caféupplevelse utifrån era önskemål – enkelt och bekvämt. I vårt sortiment finns chokladpraliner, småkakor, och annat gott som sätter guldkant på arbetsdagen. Dessutom erbjuder vi en mängd tillbehör som en cafémodul, stilrena teställ, muggar, glas – allt för att skapa en helhetslösning som gör ert café till en både uppiggande och avkopplande plats.

Kontakta oss för att hitta en lösning som passar just er arbetsplats.